Ring oss +86-19858305627
Send oss ​​en e-post sales@maple-machinery.com

Sammenligning av membransandstøping og vannglasssmeltestøpeprosessen

2022-05-07

Med den kontinuerlige økningen i prisene på råvarer og hjelpematerialer og arbeidsstyrke og prisen på lavtnivå smeltende formstøpeprodukter år for år, har fortjenestemarginen for lavpresisjonsprodukter for vannglasssmelting vist en nedadgående trend . De fleste av støpeanleggene for smeltet form med vannglassprosess står overfor problemet med produktoppgraderinger og prosesstransformasjon. Det er nødvendig å finne en rimelig, praktisk og praktisk støpeprosess for å erstatte støpeprosessen for vannglasssmelting. Størrelsesnøyaktigheten til beleggetsandstøpingstøping er CT7 ~ CT8, og overflateruheten RA-verdi er 6,3 til 12,5 m. Dannelsen av den formende sanden til membranen kan nå nivået av vannglasssmeltestøpeprosessen. Det er en ideell metode for alternativ støping av vannglasssmelteform. Sammenlignet med støpeprosessen for vannglasssmelting har den termiske kjerneboksen for sedimentering av sand følgende fordeler.
 

1 Lavpris (1) Engangsinvestering Avhending av sand termisk kjerneboksprosess (kjerne) engangsinvestering er en maskin og form med varm kjerneboksform (kjerne). Prisen på hver enhet (kjerne) maskin er 1,5 ~ 3. O97 varierer, hvert sett med former er 0,6 til 100 000 yuan. Støpetypen for smelteform har en stor investering i engangsinvesteringer, inkludert former, vokspressemaskiner, voksovner, vokschipmaskiner, voksrøremaskiner, regnsandsprinkler, kokende sandsprinkler, avvoksingsdam, bakeovn, etc. Essens (2) Produksjonskostnaden for lavmembransandhåndverk er kun golfsand og avstøpningsmiddel. Diesel, etc., det er mange typer materialer og høye kostnader. Det er bare én form (kjerne) maskin som forbrukes av sedimental sandhåndverk, mens smelteformstøping og bygningsforbruksutstyr forbruker mye, og det totale energiforbruket er stort. 2 Den skalldannende lenken er liten og høy effektivitet.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy