Ring oss +86-19858305627
Send oss ​​en e-post sales@maple-machinery.com

Store smidninger

2023-08-05

Store smidningeri Maple brukes for det meste til nøkkelkomponenter i store maskiner, og på grunn av det harde arbeidsmiljøet og komplekse krefter er kvalitetskravene til store smidninger i produksjonsprosessen svært høye. Store smijern smiddes direkte fra ingot. Ved produksjon av store smidninger, selv om den mest avanserte metallurgiske teknologien brukes, er det uunngåelig mikrosprekker, porer, krympehull og andre defekter inne i barren, som alvorlig påvirker kvaliteten på smiingen. For å eliminere disse feilene og forbedre kvaliteten på smideler, er det nødvendig å forbedre smiprosessen og velge rimelige smiprosessparametere.

Store smiinger skal ikke bare oppfylle kravene til form og størrelse på delene, men det er også viktig å bryte defektene i støpeorganisasjonen, finkornet, jevn organisering, krympehull, porøsitet og porøsitet til smiingen, og forbedre indre kvalitet på smiingen. Jo større barrestørrelsen er, desto mer alvorlig er barredefekten, desto vanskeligere er det å forbedre smidefekten, og Maple øker vanskeligheten med å smi. I smiingsprosessen er opprydding og tegning den mest grunnleggende prosessen, men også en uunnværlig prosess, for formen på den spesielle smiingen er støpesmiing avgjørende

1. Opprørende prosess

Ved fri smiproduksjon av store smidde smidninger er opprydding en svært viktig deformasjonsprosess. Det rimelige utvalget av forstyrrende parametere spiller en avgjørende rolle for kvaliteten på store smidninger. Gjentatt forstyrrelse kan ikke bare øke smiingsforholdet til emnet, men også bryte karbid i legert stål for å oppnå jevn fordeling. Det kan også forbedre de tverrgående mekaniske egenskapene til smiing og redusere anisotropien til mekaniske egenskaper.

Stor kakesmiing og bredplatesmiing er hoveddeformasjonen av støt, og mengden urovekkende deformasjon er stor, men skraphastigheten ved ultralydinspeksjon av denne typen smiing er veldig høy, hovedsakelig på grunn av den tverrgående indre sprekklaget defekten, men dagens prosessteori kan ikke forklare dette. Av denne grunn har kinesiske forskere siden 1990-tallet studert den opprivende teorien fra hoveddeformasjonssonen og den passive deformasjonssonen. Strekkspenningsteorien for den stive plastmekaniske modellen og skjærspenningsteorien til den hydrostatiske spenningsmekaniske modellen når platen er opprørt er foreslått. Samtidig gjennomføres et stort antall kvalitative fysiske simuleringseksperimenter, og den generaliserte slip line-metoden og mekanisk blokkmetode brukes til å løse og analysere spenningstilstanden inne i arbeidsstykket. Et stort antall data beviser rasjonaliteten og riktigheten til teorien. Fordelingsloven for den indre spenningen når sylinderen blir forstyrret av en vanlig plate avsløres. Deretter legges det frem en ny prosess med den koniske plateoppsettingen, og det etableres en stiv plastmekanisk modell av den firkantede sylinderoppsettingen.

For det andre den utstrakte prosessen

Tegningslengde er en nødvendig prosess i smiingsprosessen av storskala akselsmiing, og det er også hovedprosessen som påvirker kvaliteten på smiing. Gjennom trekklengden reduseres emnets tverrsnittsareal, lengden økes, og den grove krystallen brytes, den indre porøsiteten og hullene er smidd, og den støpte strukturen er raffinert for å oppnå homogen tett smiing av høy kvalitet . Samtidig med å studere tegneprosessen til flat ambolt, begynte folk gradvis å innse betydningen av belastningen og belastningstilstanden inne i de store smiingene på de indre defektene ved smiing, fra den ordinære tegnelengden til den flate ambolten, til tegningen lengden på den V-formede ambolten under den flate ambolten og tegnelengden på den V-formede ambolten over og under den flate ambolten, og deretter til den senere ved å endre tegneamboltens form og prosessbetingelser. WHF smimetode, KD smimetode, FM smimetode, JTS smimetode, FML smimetode, TER smimetode, SUF smimetode og ny FM smimetode fremmes. Disse metodene har blitt brukt til produksjon av store smidninger og oppnådd gode resultater.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy